ProefRoute-veelgestelde vragen

Moet ik mij vooraf bij ieder restaurant aanmelden dat we komen?
Nee, je kunt op ieder moment in november, op woensdag t/m zondag tussen 12:00-17:30 uur, bij iedere deelnemende restaurateur binnenwandelen.

Moet ik alle bonnen op 1 dag gebruiken?
Nee, je kunt de proefmomenten verspreiden over meerdere dagen of zelfs meerdere weken.

Hoeveel amuses (luxe hapjes) krijg je?
Er zijn 8 deelnemende locaties. Ieder deelnemend restaurant heeft 1 amuse voorbereid. Het hoofdcomponent is steeds een ander Amelands Produkt. Er worden je zeer gevarieerde amuses aangeboden. 

Is 8 glazen wijn niet wat veel van het goede?
Er worden halve glazen wijn geschonken en je kunt je bezoekjes aan de deelnemende restaurants over meerdere dagen verspreiden. Wijnen van Egbert heeft zorgvuldig een wijn uitgezocht passend bij iedere amuse.

Ik ben vegetarisch. Ik heb een allergie. Kan ik dan wel mee doen?
Gasten met speciale wensen kunnen ook gewoon mee doen met de route. Meld het bij aankomst. De restaurants bieden dan een alternatieve amuse. We kunnen niet garanderen dat er dan evenveel afwisseling in de amuses geboden wordt.

Ik drink geen alcohol. Kan ik dan mee doen?
Natuurlijk! De restaurants bieden je dan een alternatief drankje aan.

Het lukt ons niet bij alle deelnemende restaurants langs te gaan. Is dat een probleem?
We kunnen ons voorstellen dat het bezoeken van 8 restaurants in bijvoorbeeld 2 dagen wat veel is. Het is geen probleem om niet alle restaurants aan te doen. Iedere amuse + klein glas wijn is ter waarde van ongeveer € 6,00. Je hebt dus na 6 restaurants de aankoopwaarde van het ticket er al ruim uit.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.