Restaurant de Piraat

Restaurant de Piraat, het leukste familierestaurant van Ameland!

Gelegen in de haven van Nes en op loopafstand van de veerboot, vindt u ons sfeervolle restaurant met ruim terras. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de altijd veranderende Waddenzee. Nuttig een lekkere kop koffie, een verfrissend biertje of een goed glas wijn terwijl uw kinderen zich uren vermaken in ons Piratenspeelhol.

U bent bij ons aan het juiste adres voor een snelle hap, een gezellige borrel, lekkere lunch of een uitgebreid diner. Onze lunch- en dinerkaart biedt een groot aanbod aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De keuken werkt met verschillende Amelander producten zoals Amelander mosterd, kaas, aardappeltjes, meerval, lamsvlees en ijs. Uiteraard is er ook voor de kinderen een ruime keus aan kindergerechten, die ze kunnen vinden op hun eigen speciale menukaart. En wanneer ze uitgegeten zijn, mogen ze hun eigen cadeautje uit de schatkist kopen van het gouden dukaat wat ze krijgen bij hun kindergerecht!

Ons restaurant is ook uitermate geschikt voor grote groepen, catering, personeelsuitjes, buffetten, recepties en andere bijzondere aangelegenheden. Ook wanneer u een allergie of speciaal dieet heeft, passen wij ons, indien mogelijk aan uw wensen aan. Geniet van de gastvrijheid, ongedwongen sfeer en kindvriendelijkheid. Alles kan, bij restaurant de Piraat!

'In dit sfeervolle restaurant krijgen kinderen extra veel aandacht, zodat wij als ouders heerlijk kunnen genieten van heerlijk eten en de zeer vriendelijke bediening" - Mevr. Visscher

Contactgegevens

Restaurant de Piraat
Oude Steiger 5, 9163 GV Nes

0519-543138
http://www.restaurantdepiraat.nl

Openingstijden
HoogseizoenDagelijks geopend vanaf 10 uur
Voor- en naseizoenAangepaste openingstijden

Wat is er nou leuker om als gast op Ameland te komen en ook van deze streekgerechten te genieten in een restaurant met een wel heel Amelands uitzicht. De verschillende Amelander producten hebben ons de inspiratie gegeven voor de heerlijke gerechten die wij voor u op tafel zetten.