Restaurant StrAnders, vis & meer..

Restaurant StrAnder, vis & meer.. het leukste visrestaurant van Ameland!
Vlakbij het prachtige strand van Ameland, even buiten het dorp Buren vindt u op een unieke plek: Restaurant StrAnders, vis & meer.. waar u gastvrij ontvangen wordt én kunt genieten van het goede leven én.... vis! Het restaurant ligt op korte loopafstand van het prachtige Ameland strand. In de nabijheid van welbekende campings als "Vakantiepark Klein Vaarwater"en "Camping Kiekduun".

Tijd voor Vis! Vis maakt het leven verrukkelijk!
Komt u voor een snelle hap, uitgebreid diner of onalledaagse borrel? U bent bij Restaurant StrAnders aan het juiste adres!
Op de menukaart treft u een variëteit vis-, vlees- & vegetarische gerechten aan. De specialiteit is wat de naam al doet vermoeden; vis! Een aantal vissoorten, afhankelijk van het seizoen, worden traditioneel en puur in roomboter gebakken. De smaak van vroeger. Maar ook staat Restaurant StrAnderd bekend om de lekkerste kibbeling! De keukenbrigade werkt met een keur aan dagverse- en Amelander producten zoals Amelander kaas, mosterd, meerval, roggebrood, honing en lamsvlees.

U bent van harte welkom bij Rick de Jong en Louise Molenaar in Restaurant StrAnders!

Bekijk hier de menukaart van Restaurant StrAnders, vis & meer..

 

Wanneer we op Ameland zijn, is StrAnders het door ons meest bezochte restaurant. Dat komt door de gunstige ligging ten opzichte van de plaats waar we dan verblijven, maar zeker ook omdat we het zo’n prettige eetgelegenheid vinden, vanwege het lekkere eten, de prettige bediening en de sfeer

Contactgegevens

Restaurant StrAnders, vis & meer..
Strandweg 71, 9164KA Buren

0519 543029
http://www.restaurantstranders.nl/

Openingstijden
Hoogseizoen en vakanties Dagelijks geopend
Overige periodesAangepaste openingstijden

Een streekproduct is bijzonder
De tijd van de smaakversterkers en kleurstoffen is voorbij. We willen gezond en puur eten met al het goede voor milieu, mens en dier. Wat is er dan leuker dan de mooie verse ingrediënten uit de buurt? Producten die nog op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Pure producten die gerechten maken met een verhaal!