Strandpaviljoen ‘t Strandhuys

Het goudgele strand van Ameland is voor velen dè plek om even lekker bij te komen. Ontspannen, je grenzen verleggen of een feestje vieren, het strand geeft je de ruimte. Strandpaviljoen “t Strandhuys” op het strand bij Buren (paal 15) biedt u het hele jaar door de mogelijkheid om optimaal van het strand te genieten. Met heerlijke snacks, ijs, warme en gekoelde drankjes tot een complete maaltijd (nu ook à la carte) maken wij uw strandbelevenis graag compleet. Ook als u iets te vieren hebt!

Mijn vrouw en ik waren 3 dagen op Ameland. Op loopafstand uw heerlijke restaurant. Wij waren er 's ochtends voor de koffie en 's avonds voor het diner. Alles was prima verzorgd. Het eten was uitstekend. Goede prijs kwaliteit verhouding ook. De bediening was ieder keer weer uitstekend en vriendelijk.

Contactgegevens

Strandpaviljoen ‘t Strandhuys
Strandweg 100, 9164 KA Buren

0519-542554
http://www.strandhuys-ameland.nl/

Openingstijden
Strandpaviljoen:
Maandag t/m zondagvanaf 10.00 uur
Keuken:
Maandag t/m zondagvanaf 11.00 uur

Wat is er nou leuker om als gast op Ameland te komen en ook van deze streekgerechten te genieten in een restaurant met een wel heel Amelands uitzicht. De verschillende Amelander producten hebben ons de inspiratie gegeven voor de heerlijke gerechten die wij voor u op tafel zetten.